Пали 460 ₴
Національне іспанське блюдо, приготоване зі свіжими морепродуктами за старовинним рецептом прямо з валенсії. подаємо з кінзою і томатами черрі / 500 г
Паста з лососем і креветками 225 ₴
Тальятелле з чорнилом каракатиці, скибочками обсмаженого лосося і хвостами тигрових креветок в солодко-вершковому соусі / 250 г
Рисова лапша з телятиною 239 ₴
З додаванням овочів, часнику та пасти часник-чилі, приготована в wok на кунжутному маслі, з соєвим і устричним соусами / 300 г
Різотто 315 ₴
З копченим вугром, пармезаном, соусом унагі і насінням кунжуту / 230 г
Різоттірованний цуккини з креветками 265 ₴
Приготований в вершковому соусі з додаванням сиру пармезан / 230 г
Тайська ріс 175 ₴
Приготований в wok з куркою і овочами / 300 г