NonnaЛокшина

Локшина з овочами 70 ₴
Пшенична, рисова або гречана локшина
Локшина з куркою 70 ₴
Пшенична, рисова або гречана локшина
Локшина з телятиною 95 ₴
Пшенична, рисова або гречана локшина
Локшина з морепродуктами 110 ₴
Пшенична, рисова або гречана локшина